Κυριακή, 28 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός για το Challenge Cup

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο ΣΕΦ ο δεύτερος τελικός για το Challenge Cup

Ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα αναμετρηθούν στις 15 Μαρτίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup!

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θέλει να γράψει ιστορία και να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο, με τους παίκτες του Τζουλιάνι να έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν μπροστά σε χιλιάδες φίλους των Πειραιωτών στο ΣΕΦ.

Το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ θα γίνει στις 5 Μαρτίου στην έδρα της Χάποελ Τελ Αβίβ, χωρητικότητας 3.500 θεατών, με τα εισιτήρια να γίνονται sold out μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός πήρε εισιτήρια για τον πρώτο τελικό στο Ισραήλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., για τον 1o τελικό του CEV Challenge Cup απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα διεξαχθεί στη «Shlomo Group Arena» την Κυριακή 05/03/2023 στις 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για τα εξής:

Η διαδικασία κράτησης εισιτήριων θα πραγματοποιείται με την αποστολή των στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου τρίμηνης ισχύος, αριθμός κινητού τηλεφώνου) ηλεκτρονικά μέσω email στη διεύθυνση info@osfp.gr και τηλεφωνικά στο 210-4190902-3 την Τρίτη (28/2) και ώρες 10:00-16:00.

Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 20€.

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις