Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Ισραηλινό κανάλι «καίει» τον Ομέρ Ατζίλι για σχέσεις με ανήλικη

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Ισραηλινό κανάλι «καίει» τον Ομέρ Ατζίλι για σχέσεις με ανήλικη

Η παρουσία του Ομέρ Ατζίλι στο βασικό σχήμα της Μακάμπι Χάιφα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, στα προκριματικά του Champions League θεωρείτο δεδομένη, καθώς είχε αποθεραπευτεί… 

Αυτός ήταν και ο λόγος που η απουσία του προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Φαίνεται, όμως, πως την εξήγηση έδωσε το ισραηλινό “Chanel 13”, που έφερε στο προσκήνιο το σκοτεινό παρελθόν του. Πριν από δύο χρόνια, ο Ομέρ Ατζίλι και ο Ντορ Μίχα είχαν εμπλακεί σε υπόθεση σεξουαλικής επαφής με ανήλικη. Μάλιστα αυτός λέγεται πως ήταν και ο λόγος που η -τότε ομάδα του- Μακάμπι Τελ Αβίβ- τον είχε αποδεσμεύσει.

Σήμερα, το “Chanel 13”, έφερε στο “φως” μηνύματα που φέρονται να είχαν ανταλλάξει οι δύο παίκτες με κάποιους επιτήδειους που προσπαθούσαν να τους… πλασάρουν σεξ με ανήλικες. Οι δύο παίκτες φέρονται να ζητούν φωτογραφίες τους και παρότι μοιάζουν αρχικά να έχουν ενδοιασμούς, τελικά να ενδίδουν και να συνευρίσκονται μαζί τους.

Οι δύο παίκτες είχαν απαλλαγεί από τη δικαιοσύνη κατά την εκδίκαση της υπόθεσης και ο δικηγόρος τους με αφορμή την επαναφορά της υπόθεσης στο προσκήνιο έκανε λόγο για fake news. “Η υπόθεση έχει ελεγχθεί από τις αρχές και τη δικαιοσύνη, αθωώθηκαν γιατί δεν προέκυψε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον τους. Ο κόσμος δεν πρέπει να παρασύρεται από fake news. Κάποιοι θέλουν να πλήξουν τους πελάτες μου και βασίζονται σε ψεύτικα στοιχεία, τη στιγμή που οι αρχές έχουν ελέγξει τα τηλεφωνικά αρχεία τους και δεν βρήκαν τίποτα”, τόνισε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις