Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Τελικός πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ολυμπιακός – Μακάμπι Χάιφα: Τελικός πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (27/7, 22:00, Cosmote Sports 1 ΗD) τη Μακάμπι Χάιφα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, στον επαναληπτικό του 1-1 του Ισραήλ, με στόχο την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη που θα του επιτρέψει να ονειρεύεται τη συμμετοχή στους ομίλους του φετινού Champions League και με τη δύναμη της έδρας του και του κόσμου του θα προσπαθήσει να “λυγίσει” τη μαχητική Μακάμπι Χάιφα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ.

Οι επιλογές του Μαρτίνς

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Βατσλίκ, με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Βρσάλικο, Μανωλά, Παπέ Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Ο Εμβιλά θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Μαντί Καμαρά και Κανέ να είναι μπροστά του. Οι Ζίνκερνάγκελ και Μασούρας θα βρίσκονται στα άκρα, με τον Ελ Αραμπί ή τον Τικίνιο να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

Αν ο Πέδρο Μαρτίνς πάει σε σχηματισμό 4-2-3-1, θα «αφαιρεθεί» απ’ την ενδεκάδα ο Κανέ και πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Αμπουμπακάρ Καμαρά πίσω απ’ τον επιθετικό κορυφής.

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα συνθέτουν οι: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Κούντε, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τικίνιο, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Κίτσος, Βρσάλικο και Ζίνκερναγκελ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις, Μίκαλ Ομπούκοβιτς και 4ο τον Τόμας Βάιντα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις