Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα

Ολυμπιακός – Μαρινάκης: Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά τη μεγαλειώδη νίκη (3-2) του Ολυμπιακού στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ για το Champions League ο Βαγγέλης Μαρινάκης. “Εμείς δίνουμε απαντήσεις μέσα στο γήπεδο” είπε, αφήνοντας… αιχμές, ο διοικητικός ηγέτης των “ερυθρολεύκων” που σύμφωνα με δημοσιεύματα έταξε πριν 250.000 για το μεγάλο διπλό!

“Είναι η μεγαλύτερη νίκη στο εξωτερικό για τον Ολυμπιακό. Είναι μία τεράστια νίκη”, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολικά 90,1 o Βαγγέλης Μαρινάκης λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στο Emirates, σημειώνοντας πως οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού ήταν προετοιμασμένοι για το μεγάλο ματς, έδωσαν μία τεράστια μάχη και “πιστεύω ότι τα καταφέραμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.

“Τα καλύτερα έρχονται. Αυτή η ομάδα θέλει να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους. Είναι θέμα χρόνου να δείξουμε καλύτερα στοιχεία μέσα στα γήπεδα”, είπε και έδωσε το σύνθημα για… προσγείωση, αφού ο Ολυμπιακός πήρε μεν μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη, σπάζοντας και την… κατάρα των τελευταίων ετών, αλλά ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα. “Ακόμα, δεν έχουμε κερδίσει. Είμαστε στην πρόκριση και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει. Επίσης, είναι πολύ νωρίς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη και να προχωρήσουμε μπροστά”.

“Εμείς έχουμε μάθει στα δύσκολα – έχω πει επανειλημμένως ότι τον Ολυμπιακό να μην τον φοβάστε στα δύσκολα. Είμαστε γεννημένοι γι’ αυτά και πιστεύω για άλλη μια φορά, ότι θα δικαιωθεί ο αγώνας που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Εμείς δίνουμε τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο με έργα και με πράξεις. Τα λόγια δεν χρειάζονται”, συμπλήρωσε.

“Είναι γιορτή σήμερα” είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ευχαρίστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που στήριξαν την ομάδα στο Emirates του Λονδίνου. “Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που βρέθηκαν κοντά μας και όλους τους φίλους μας, σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα, την Ευρώπη και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο που σήμερα τους δώσαμε μία μεγάλη χαρά. Είναι μία μεγάλη χαρά για τους Ολυμπιακούς, για όλους τους Έλληνες. Ζήτω ο Ολυμπιακός μας! Σήμερα γιορτάζουμε!”, κατέληξε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε