Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μαρσέλο: Ο Βραζιλιάνος σταρ υπογράφει για 1+1 χρόνο στους Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Μαρσέλο: Ο Βραζιλιάνος σταρ υπογράφει για 1+1 χρόνο στους Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να πυροδοτήσει μία βόμβα μεγατόνων, αφού βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, Μαρσέλο.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Μαρσέλο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο 1+1 χρόνων. Όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, οι Πειραώτες κάνουν αγώνα δρόμου για να κλείσουν τον Βραζιλιάνο και να προλάβουν να τον δηλώσουν στην ευρωπαϊκή λίστα για τους ομίλους του Europa League.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει πως ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πλησιάζει στους ερυθρόλευκους.

Με τη μεταγραφή του Μαρσέλο ασχολείται και το FootMercato, το οποίο στο δημοσίευμά του αναφέρει πως ο Μαρσέλο συνεχίζει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Επιπλέον, προσθέτει πως ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ είπε όχι στην ΑΕΚ.

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μπακ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από 15 χρόνια. Με τους Μαδριλένους, ο Μαρσέλο έγραψε ιστορία, αποτελώντας έναν από τους θρύλους της ομάδας, αλλά κι έναν από τους καλύτερους μπακ που έχουν περάσει ποτέ παγκοσμίως.

Ο Μαρσέλο κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανία, δύο Κύπελλα, πέντε Κύπελλα Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων στις 546 συμμετοχές του με τους Μαδριλένους σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις