Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Μάχη» με την Πόρτο για Ρέαμπτσιουκ – Σενάριο για Ραφίνια και Μπενφίκα

Ολυμπιακός: «Μάχη» με την Πόρτο για Ρέαμπτσιουκ – Σενάριο για Ραφίνια και Μπενφίκα
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μήλον της έριδος έχει γίνει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για Πόρτο και Ολυμπιακό, με τον παίκτη να προτιμά τους «ερυθρόλευκους», αλλά τους «δράκους» να πιέζουν για την απόκτησή του και την κάθε πλευρά να έχει από ένα ατού στα χέρια της. Την ίδια στιγμή στην Πορτογαλία γίνεται λόγος για συμφωνία μεταξύ Ραφίνια και Μπενφίκα, ώστε ο παίκτης να αποχωρήσει για λογαριασμό των «αετών».

Το σίριαλ της μετεγγραφής του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν τα έχει βρει σε όλα με τον 22χρονο Μολδαβό μπακ και την Πάσος Φερέιρα, όπου αγωνίζεται, αλλά η Πόρτο, που κατέχει το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη, δεν εγκαταλείπει τα όπλα και δείχνει αποφασισμένη να ματσάρει την πρόταση των «ερυθρόλευκων» που ανέρχεται λίγο πιο πάνω από τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Το ζήτημα είναι πως ο Ρέαμπτσιουκ έχει δηλώσει πως επιθυμεί να παίξει για τον Ολυμπιακός, καθώς θα έχει ρόλο βασικού στην ομάδα, ενώ στην Πόρτο υπάρχει ο Ζαϊντού μπροστά του. Αν λοιπόν η Πόρτο δεν αλλάξει τη γνώμη του παίκτη ως το Σάββατο (2/1) τότε το δικαίωμα επαναγοράς που έχει χάνεται. Οι Πειραιώτες έχουν λοιπό κάθε δικαίωμα να αισθάνονται αισιόδοξοι πως ο 22χρονος αριστερός μπακ θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», αλλά έχουν έτοιμες και εναλλακτικές σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί, αφού έχουν μιλήσει με τον Ντάλμπερτ, που μπορεί εύκολα να «σπάσει» τον δανεισμό του από την Ίντερ στην Σεντ Ετιέν και να πάει εκ νέου σε άλλη ομάδα της αρεσκείας του, αλλά έχουν σταντ μπάι και τον Φρέντρικ Μπιόρκαν.

Την ίδια στιγμή στην Πορτογαλία πάντως ακούγονται σενάρια για μετακόμιση παίκτη που ανήκει στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η «SportDay» οι Πορτογάλοι κάνουν λόγο για συμφωνία της Μπενφίκα με τον δεξιό μπακ των «ερυθρόλευκων», Ραφίνια, αφού ο παίκτης ήταν θετικός σε προσέγγιση που του έγινε από την ομάδα της Λισσαβώνας και μένει να φανεί αν αυτό τελικά ισχύει. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις