Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με 6-0 κόντρα στη δεύτερη ομάδα ξεκίνησε ο Μίτσελ – Έλαμψαν Μπακαμπού και Φορτούνης

Ολυμπιακός: Με 6-0 κόντρα στη δεύτερη ομάδα ξεκίνησε ο Μίτσελ – Έλαμψαν Μπακαμπού και Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός δουλεύει σκληρά υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των αγωνιστικών του υποχρεώσεων λόγω εθνικών ομάδων.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έχει την ευκαιρία να γνωρίσει καλά τους παίκτες του αυτές τις μέρες και να δουλέψει μαζί τους, προκειμένου οι Πειραιώτες να παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο με την επανέναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων το άλλο Σαββατοκύριακο.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε το Σάββατο (24/9) τον Ολυμπιακό να επικρατεί της Β’ ομάδας με 6-0 στο Ρέντη. Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σε 3 ημίχρονα των 25 λεπτών, με τον Μίτσελ να χρησιμοποιεί τον Κώστα Φορτούνη και τον Έλληνα άσο να ξεχωρίσει με τρεις ασίστ!

Τα 6 γκολ της πρώτης ομάδας πέτυχαν οι Μπακαμπού (2), Ελ Αραμπί (2), Μπιελ και Ντε Λα Φουέντε.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε σχηματισμό 4-2-3-1 ήταν: Κρίστινσον, Αβιλα, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπιελ και Βρουσάι, Σεντρίκ Μπακαμπού.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό Β’, υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα αγωνίστηκαν οι Λαλά, Κούτρης, Ανδρούτσος και Γιάννης Μασούρας, οι οποίοι κατέβηκαν από την πρώτη ομάδα.

Με την αρχική 11άδα του Ολυμπιακού Β να αποτελείται από τους Στουρνάρα, Λαλά, Κούτρη, Καλογερόπουλο, Κινκουέ, Μαυρουδή, Κωστή, Ανδρούτσο, Ιάγκο Ιμπαάσα, Μαρίνοκαι Βοΐλη. Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και οι Νίκας (τερματοφύλακας), Γιάννης Μασούρας, Νίκολιτς, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Συρμής, Αργυρίου, Τσέλιος και Αλγκασίμ Μπα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις