Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Με Ελσίνκι στο Europa League αν αποκλειστεί από τη Νέφτσι

Ολυμπιακός: Με Ελσίνκι στο Europa League αν αποκλειστεί από τη Νέφτσι

Η Ελσίνκι θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, αν οι πρωταθλητές Ελλάδας αποκλειστούν από τη Νέφτσι Μπακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Νέφτσι στο Μπακού, προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Αν δεν τα καταφέρει, θα συνεχίσει στο Europa League και θα έχει αντίπαλο την Ελσίνκι, η οποία αποκλείστηκε την Τρίτη από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι Φινλανδοί δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μάλμε, από την οποία είχαν ηττηθεί με 2-1 στη Σουηδία στο πρώτο παιχνίδι.

Στη δεύτερη αναμέτρηση στη Φινλανδία, η Ελσίνκι προηγήθηκε μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Μίρο Τένο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 11′ με τον Άντερς Κρίστιανσεν. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σουηδοί έκαναν την ανατροπή με τον Βέλκο Μπιρμάντσεβιτς, αλλά ο Ρίκου Ρίσκι ισοφάρισε κι έδωσε ελπίδα στους γηπεδούχους.

Οι Φινλανδοί πάλεψαν για το 3-2 που θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση, αλλά δεν τα κατάφεραν κι έτσι συνεχίζουν στο Europa League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις