Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Μονόδρομος η νίκη

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Μονόδρομος η νίκη
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός μπαίνει αγωνιστικά στο 2021, υποδεχόμενος την Μπάγερν Μονάχου, για την 18η αγωνιστική της Euroleague και θέλει μόνο τη νίκη για να κρατήσει… επαφή με την πρώτη οκτάδα. (21:00, Newsit.gr, Novasports1).

Κανένα περιθώριο ήττας. Ο Ολυμπιακός έδωσε τέλος στο σερί των τριών ηττών στη Euroleague, φεύγοντας με τη νίκη από την έδρα της Χίμκι και πλέον στοχεύει να μπει με το… δεξί στο 2021, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 8-8) μετρούν πέντε ήττες σε οκτώ αγώνες στο «σπίτι» τους, ενώ στόχος τους είναι να καλύψουν τη διαφορά της μίας νίκης που τους χωρίζει από την οκτάδα και φυσικά να διευρύνουν το αήττητο του ΣΕΦ στις αναμετρήσεις με την Μπάγερν (3-0).

Στον αντίποδα, η ομάδα του Τρινκέρι (ρεκόρ 11-6) μετρά τρεις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες και ψάχνει το «διπλό» που θα την διατηρήσει στην τετράδα.

Αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει στον τραυματία Κώστα Παπανικολάου, ενώ αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έχει κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική. Η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ.

Από πλευράς Μπάγερν, δεν θα αγωνιστεί ο πολύτιμος, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος έχει αρχίσει προπονήσεις, αλλά κρίθηκε ανέτοιμος, ενώ επιστρέφει ο Σίσκο.

Το αποψινό παιχνίδι είναι το όγδοο στην ιστορία των δύο ομάδων στην Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πέντε νίκες και η Μπάγερν δύο. Το ματς του πρώτου γύρου έληξε με νικήτρια την Μπάγερν με σκορ 74-68.

Διαιτητές του αγώνα, είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς (Μαυροβούνιο).

Το πρόγραμμα της ημέρας στη Euroleague

Χίμκι – Ζάλγκιρις (20:00)

Ολυμπιακός – Μπάγερν (21:00)

Βιλερμπάν – Αναντολού Εφές (21:45)

Ρεάλ – Αρμάνι Μιλάνο (22:00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις