Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Να κρατήσει «απόρθητο» το ΣΕΦ στη Euroleague

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου: Να κρατήσει «απόρθητο» το ΣΕΦ στη Euroleague
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου (21:30, NewsIt.gr, Novasports Prime), σε ματς για την 15η αγωνιστική στη Euroleague και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κι έτσι να κρατήσει το αήττητο εντός έδρας φετινό του ρεκόρ στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από… στραβοπάτημα στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να βγάλει.. αντίδραση, έχοντας μπροστά του και το ματς με την Βιλερμπάν στο ΣΕΦ (17/12). Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στην 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Euroleague, με ρεκόρ 9-5 και ισοβαθμεί με Αρμάνι Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι “ερυθρόλευκοι” θα παραταχθούν πλήρεις, αφού και ο Μουστάφα Φαλ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά

H ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει ρεκόρ 7-7 και πρόσφατα απέκτησε τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, ο οποίος ουσιαστικά επέστρεψε στην ομάδα του Μονάχου και αντικαθιστά τον τραυματία, Νταρούν Χίλιαρντ.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί οκτώ φορές μέχρι σήμερα στη Euroleague από την σεζόν 2013/14, με τον Ολυμπιακό να έχει έξι νίκες και την Μπάγερν δύο. Στα τέσσερα παιχνίδια που έχουν γίνει επί ελληνικού εδάφους μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο των νικών.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Το πρόγραμμα της βραδιάς:

ΤΣΣΚΑ – Ούνικς (19:00, Novasports 5)

Ζάλγκιρις – Μονακό (20:00, Novasports Start)

Ολυμπιακός – Μπάγερν (21:30, Novasports 4)

Βιλερμπάν – Ζενίτ (22:00, Novasports Start)

Τα χθεσινά (14/12) αποτελέσματα:

Αναντολού Εφές – Μπασκόνια 87-72

Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ 90-79

Ερυθρός Αστέρας – Μπαρτσελόνα 69-76

Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός 75-54

Ρεάλ Μαδρίτης – Άλμπα Βερολίνου 87-64

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις