Κυριακή, 19 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Έρχεται με απουσίες στο ΣΕΦ

ΦΩΤΟ twitter.com/fcbbasket
ΦΩΤΟ twitter.com/fcbbasket

Οι Καταλανοί έρχονται στην Ελλάδα για τον αγώνα της Τετάρτης (20:00) με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τα προβλήματα για άλλη μια φορά να είναι πολλά και σημαντικά.

Όπως έγινε γνωστό, την αποστολή της Μπαρτσελόνα στην Αθήνα δεν θα ακολουθήσουν οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Τζάστιν Ντόελμαν, Βίκτορ Κλαβέρ, Πάου Ρίμπας και Σέιν Λαουάλ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πλευρά του μίλησε αρχικά για την της επιστροφής στο πρώην… σπίτι του, όπου θα τιμηθεί πριν το τζάμπολ. “Για μένα είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή να επιστρέψω στο μέρος όπου έχω καλούς φίλους και σπουδαίες αναμνήσεις, όμως πρέπει να εστιάσουμε μόνο στη νίκη και να μην σκεφτούμε οτιδήποτε άλλο. Δεν παίζω εγώ, αλλά η Μπάρτσα. Περιμένω την ίδια αγωνιστική νοοτροπία που είχαμε με τη Μούρθια και πάνω απ’ όλα συγκέντρωση και να μην σκεφτούμε ακόμα τη Ρεάλ”.

“Ο Ολυμπιακός θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, με σπουδαίους παίκτες που είναι πολύ έμπειροι σε υψηλό επίπεδο. Γνωρίζουμε τα προβλήματά μας όμως πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί”, είπε για τον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας και εξήγησε πως “είναι πάντα δύσκολος αντίπαλος ειδικά στην έδρα του, μια πολύ επιθετική ομάδα. Δεν πρέπει να περιορίσουμε μόνο τον Σπανούλη, αλλά όλους τους παίκτες του”.

Όσο για τις απουσίες της ομάδας του σχολίασε: “Είχαμε μόλις μία μέρα για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι και δεν έχουμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Είναι πρόβλημα, όμως ακόμα κι έτσι πρέπει να παίξουμε όσο πιο σκληρά γίνεται. Είναι δύσκολο για όλους να ανταποκριθούμε και χρειαζόμαστε χρόνο αυτή τη στιγμή, αλλά είναι αυτό που δεν έχουμε”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε