Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Χωρίς Σλούκα και Φαλ οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Χωρίς Σλούκα και Φαλ οι Πειραιώτες
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός δίνει τον τελευταίο του αγώνα στη φετινή κανονική διάρκεια της Euroleague στο ΣΕΦ, προσπαθεί να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, αλλά στην εντός έδρας “μάχη” με την Μπαρτσελόνα θα έχει σημαντικές απώλειες.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:00, Newsit.gr, Novasports Prime) την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ για την 33η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Σλούκα και Μουστάφα Φαλ.

Οι δύο παίκτες δεν ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρεί και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τους “ερυθρόλευκους (έμειναν εκτός και στο ματς με το Περιστέρι).

Αντίθετα, οι Κώστας Παπανικολάου, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Σακίλ ΜακΚίσικ, που είχαν παρόμοια προβλήματα, θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στον αντίποδα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει και εκείνος σοβαρές απώλειες. Εκτός για την Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα οι Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Μπράντον Ντέιβις, Κόρι Χίγκινς και Πιέρε Οριόλα. Από την άλλη, κανονικά ακολούθησε την αποστολή ο Σερτάτς Σανλί.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τερματίσει δεύτερος στην κανονική περίοδο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Για να το πετύχουν αυτό οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη επί της Μπαρτσελόνα και ήττα της Ρεάλ στην τελευταία αγωνιστική από τη Μπάγερν στη Μαδρίτη.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός νικήσει την Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ κερδίσει τη Μπάγερν την τελευταία αγωνιστική τότε οι Πειραιώτες θα καταλάβουν την τρίτη θέση, η οποία θα έρθει ακόμη κι αν ηττηθούν από τη Μπαρτσελόνα και η Αρμάνι χάσει από τη Βιλερμπάν στην τελευταία αγωνιστική.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις