Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: Με αυτό τον τρόπο θα γίνουν οι επιστροφές των εισιτηρίων

Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα: Με αυτό τον τρόπο θα γίνουν οι επιστροφές των εισιτηρίων
ΦΩΤΟ eurokinissi

O Ολυμπιακός με ανακοίνωση του γνωστοποίησε στον κόσμο του συλλόγου που είχε προμηθευτεί εισιτήριο για την προσεχή αναμέτρηση απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα τον τρόπο που θα γίνει η επιστροφή τους, καθώς ο αγώνας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπάτσκα Τόπολα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League χωρίς θεατές, όπως έγινε γνωστό από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, στο πλαίσιο των μέτρων της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της βίας στους αθλητικούς χώρους.

Κάπως έτσι η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της θέλησε να κάνει γνωστούς στον κόσμο του συλλόγου τους τρόπους με τους οποίους θα γίνει η επιστροφή των εισιτηρίων που έχουν αγοραστεί για την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τότε θα κληθούν να τα επιστρέψουν πάλι με τον ίδιο τρόπο, ενώ όσοι προχώρησαν σε αγορά τους ιντερνετικά, τότε δεν θα χρειαστεί να κάνουν τίποτα, αφού η ακύρωση τους θα γίνει αυτόματα, όπως φυσικά και η επιστροφή των χρημάτων.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League απέναντι στη Backa Topola, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 14/12 και ώρα 22:00, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτήκαν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους με τους παρακάτω τρόπους:

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, θα μπορούν να επιστρέψουν τα εισιτήριά τους, από Τρίτη 12/12 έως Τετάρτη 13/12 με ώρες 10:00 – 18:00.

Για να ολοκληρωθεί επιστροφή απαιτείται η προσκόμιση των εισιτηρίων και θα γίνει με τον ίδιο τρόπο πληρωμής.

Οι φίλαθλοι που προμηθεύτηκαν εισιτήρια από το επίσημο site της ομάδας μας (www.olympiacos.org) και από το (www.ticketmaster.gr), δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια. Η ακύρωση των εισιτηρίων τους αναμένεται να ολοκληρωθεί έως και τις 14/12/23 και η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει αυτόματα στην κάρτα την οποία χρησιμοποίησαν για την αγορά των εισιτηρίων.

Η ενημέρωση των λογαριασμών εξαρτάται από τις διαδικασίες που ακολουθούν οι εκδότριες τράπεζες των καρτών.

Οι επιστροφές θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 14/12».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις