Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπέντο: Έρχονται τίτλοι… τέλους!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Πολύ κοντά στην απομάκρυνση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού εμφανίζεται ο Πάουλο Μπέντο. Τις τελευταίες του ημέρες -ίσως και ώρες (!)- στους “ερυθρόλευκους” παρουσιάζεται να περνάει ο Πορτογάλος.

Πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο του από τον Ολυμπιακό εμφανίζεται να είναι ο Πάουλο Μπέντο, μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ -τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα- αλλά και τις δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια. Το κλίμα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι.. βαρύ και ασήκωτο και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παρουσιάζεται σχεδόν σίγουρο πως δεν θα βγάλει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Ο Μπέντο αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των “ερυθρόλευκων”, τόσο για την κακή αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν -παρόλο που βρίσκονται εντός και των τριών στόχων που έχουν- όσο και για τους χειρισμούς του στην ομάδα (είτε αυτό αφορά τον παραγκωνισμό παικτών, είτε το ότι δεν υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές που έχει αυτή την στιγμή).

Έτσι, την ημέρα που ο Τσόρι Ντομίνγκες τον έβγαλε στη… σέντρα με την επιθετική του τοποθέτηση, οι φήμες για την απομάκρυνση του οργιάζουν (υπήρξαν ακόμα και δημοσιεύματα που τον ήθελαν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός). Την ίδια ώρα, πληροφορίες από την πατρίδα του αναφέρουν ότι ακόμη και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Μένει πλέον να δούμε αν οι φήμες επαληθευτούν, ή αν οι κρίσιμοι αγώνες κόντρα στην Μπεσίκτας κρατήσουν -μέχρι νεωτέρας- τον Μπέντο στον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε