Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπέντο: Νέα απόφαση που θα συζητηθεί!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Άρη και φρόντισε να συνδυάσει τον πρώτο του αγώνα με τους “ερυθρόλευκους” με γκολ!

Παρόλα αυτά, ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό (29/1) εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βέροια, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague.

Η κίνηση του Πορτογάλου τεχνικού θα συζητηθεί, μιας και προκαλεί πολλά ερωτηματικά. Ο Ιρανός σέντερ φορ τα πήγε περίφημα κόντρα στον Άρη, ωστόσο έμεινε πάλι εκτός αποστολής σε αγώνα πρωταθλήματος. Στις επιλογές του Μπέντο δεν βρίσκονται, μάλιστα, ούτε οι Τσόρι Ντομίνγκες, Εστεμπάν Καμπιάσο και Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Ο Ισπανός μπακ αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από τη σημερινή προπόνηση των πρωταθλητών Ελλάδας και δεν υπολογίζεται από τον Πάουλο Μπέντο για το παιχνίδι στη Βέροια. Αναλυτικά η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά και Βιάνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε