Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπεσίκτας: Με τους… ξεχασμένους στην αποστολή!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Είπε πως όλοι οι παίκτες είναι απαραίτητοι και το δείχνει στην πράξη. Η πρώτη παρουσία του Βασίλη Βούζα σε αγώνα του Ολυμπιακού -κόντρα στην Μπεσίκτας- επανέφερε δυο ποδοσφαιριστές στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” που εδώ και πολύ καιρό έβλεπαν τα παιχνίδια των Πειραιωτών απ’ την εξέδρα…

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού έβαλε στην “ερυθρόλευκη” αποστολή για την πρώτη αναμέτρηση με την Μπεσίκτας για τους “16” του Europa League τόσο τον καμπιάσο, όσο και τον Μάριν, που εδώ και καιρό ήταν εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο,

Μάλιστα, οι δυο ποδοσφαιριστές είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών. Στην αποστολή μπήκε και ο Ντα Κόστα, που ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αντιθέτως, εκτός έμειναν οι τραυματίες, Στέφανος Καπίνο, Μπρούνο Βιάνα και Σεμπά. Να θυμίσουμε πως ο Ντομίνγκες δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Η “ερυθρόλευκη” αποστολή: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Ρομαό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε