Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπόουλερ: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα της ομάδας»

Ολυμπιακός – Μπόουλερ: «Είμαστε απογοητευμένοι αλλά έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα της ομάδας»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με ήττα τους αγώνες του στους ομίλους του Europa League, με τον Τζος Μπόουλερ να μην κρύβει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Ο Μπόουλερ μίλησε μετά το ματς με τη Ναντ στο Olympiacos TV και δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από την ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Μπόουλερ

«Ηταν πολύ όμορφο που έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με τον Ολυμπιακό και που έπαιξα στη διοργάνωση, όμως το να χάνεις στη λήξη δεν είναι ποτέ ευχάριστο. Είμαστε απογοητευμένοι, όλοι στα αποδυτήρια. Είναι εύκολο να πεις μετά τη λήξη τι έπρεπε να έχουμε κάνει, ήταν μια επίθεση από τα αριστερά που δεν αντιμετωπίσαμε. Θα δούμε το βίντεο, ώστε να δούμε αν υπάρχει κάτι που μπορούμε να διορθώσουμε σαν ομάδα και να βελτιωθούμε στο επόμενο παιχνίδι.

Εχω εντυπωσιαστεί με την ομάδα, έχει πολλή ποιότητα. Σε τέτοια παιχνίδια ψάχνουμε πάντα τη νίκη και ήμασταν ενθουσιασμένοι, επομένως απογοητευτήκαμε, όμως έχουμε αγώνα την Κυριακή και την επόμενη Πέμπτη θα ξαναψάξουμε τη νίκη. Σαν ομάδα έχουμε πολύ ποιότητα και ενθουσιασμό, αν και είμαστε λίγο πεσμένοι αυτή τη στιγμή».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις