Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπούρσα: Έτοιμες να γράψουν ιστορία οι “ερυθρόλευκες” [vids]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στην Τουρκία ενόψει του επαναληπτικού μεγάλου ευρωπαϊκού τελικού του CEV Challenge Cup με αντίπαλο την Bursa BBSK.

Οι “ερυθρόλευκες” αντιμετωπίζουν το Μεγάλο Σάββατο (16:00, COSMOTE SPORT 6HD) την ισχυρή τούρκικη ομάδα και θέλουν να πραγματοποιήσουν το τελευταίο βήμα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού.

Στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα του Πειραιά είχε επικρατήσει με 3-2 σετ και χρειάζεται τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο ενώ σε περίπτωση ήττας με 3-2 ο αγώνας θα κριθεί στο χρυσό σετ. Διαφορετικά με ήττα 3-0 ή 3-1 ευνοείται η αντίπαλος των “ερυθρόλευκων’. Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής (14/4), με προπόνηση στο γήπεδο της Μπούρσα και είναι έτοιμη για το μεγαλύτερο ραντεβού στην ιστορία του τμήματος!

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Άνα Λαζάρεβιτς, Ναντζέγια Μαλασάϊ, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ζένια Τσίμα, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Αρετή Τέζα, Μελίνα Εμμανουηλίδου.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε