Αθλητικά

Ολυμπιακός – Ναντ: Ευρωπαϊκό φινάλε με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Ο… αποκλεισμένος Ολυμπιακός υποδέχεται την Ναντ στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League (19:45, Newsit.gr, Cosmote Sport 2) ψάχνοντας την πρώτη του φετινή νίκη στην Ευρώπη και θέλοντας να “χτίσει” ψυχολογία” ενόψει του ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει οριστικά εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας, τόσο απ’ το Europa League, όσο κι απ’ τα play off του Europa Conference League, μετά τη συγκομιδή των μόλις 2 βαθμών στους πρώτους 5 αγώνες του στον 7ο όμιλο του Europa League.

Απέναντι στην Ναντ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν την ευρωπαϊκή παρουσία τους με μία νίκη, τόσο για λόγους γοήτρου, όσο και για πάρουν μία μεγάλη ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται ενόψει του κυριακάτικου (6/11, 19:30) μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει μια ομάδα με αλλαγές, ενόψει και του ντέρμπι με τον παναθηναϊκό.

Ο Γκονζάλεθ συμπεριέλαβε στην αποστολή των Πειραιωτών και τους Παπέ Αμπού Σισέ και Βρσάλικο, ενώ αντίθετα εκτός έμειναν ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες, οι Μασούρας, Μπιέλ κι ο τιμωρημένος Ουσεϊνού Μπα.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Ολυμπιακός: Τζολάκης – Ανδρούτσος, Καλογερόπουλος, Ρέτσος, Βρουσάι – Κούντε, Μπουχαλάκης – Ελ Αραμπί, Μπόουλερ – Ουί-Τζο, Καμαρά

Ναντ: Λαφόντ, Κορσιά, Καστελέτο, Παλουά, Άπια, Γκεσάντ, Σισοκό, Μουτουσαμί, Μπαμπά, Μοχάμεντ, Μπλας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Σερχέι Μπόικο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Βαλεντίν Κούτσεφ, Βολοντίμιρ Βολόντιν και 4ο τον Ανατόλι Αμπντούλα. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Πιότρ Λάσικ και AVAR ο Πάβελ Πσκιτ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: 13.000 εισιτήρια «έφυγαν» για τον τελικό Κυπέλλου, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η διάθεση στους κατόχους διαρκείας
Μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση και για τους υπόλοιπους φιλάθλους των Πειραιωτών
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένεται να εξαφανίσουν τα εισιτήρια που τους αναλογούν για το ματς του ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ KLODIAN LATO