Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νέο δημοσίευμα για Καμπράλ

Ολυμπιακός: Νέο δημοσίευμα για Καμπράλ
ΑΠΕ

Το όνομα του Ζοβάνε Καμπράλ παραμένει σε μετεγγραφικά «σενάρια» που τον εμπλέκουν με τον Ολυμπιακό. Τι γράφουν στην Πορτογαλία για τον εξτρέμ της Σπόρτινγκ από το Πράσινο Ακρωτήρι…

Τα “σενάρια” από το εξωτερικό επιμένουν ότι ο Ζοβάνε Καμπράλ βρίσκεται στο μετεγγραφικό «στόχαστρο» του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα από την Ποερτογαλία, ο 24χρονος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν θα είναι στη λίστα με τους παίκτες των “λιονταριών” που θα πάρουν μέρος σε φιλικά προετοιμασίας.

Όπως αναφέρεται, ο παίκτης δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ και το δημοσίευμα τονίζει πως ο Ολυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του, αλλά σκοπεύει να κάνει… υπομονή, σε μια προσπάθεια να διαπραγματευτεί καλύτερα την αγορά του παίκτη.

Η Σπόρτινγκ φέρεται να αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για τον 24χρονο εξτρέμ, με τους Πειραιώτες να βρίσκουν υπερβολικές τις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Ο Καμπράλ προπονείται μόνος του και έχει συμβόλαιο σε ισχύ μέχρι το 2023. Πριν μερικές ημέρες οι Πορτογάλοι ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, που όμως απορρίφθηκε.

“Ο Καμπράλ δόθηκε δανεικός στην Λάτσιο πέρυσι αλλά δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής εκεί. Επέστρεψε στην Σπόρτινγκ και ενδέχεται να καταλήξει στα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς, που έχει τον Πορτογάλο Ζοάο Καρβάλιο και τους πρώην της Πόρτο, Τικίνιο Σοάρες και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις