Πέμπτη, 9 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο σε Σαλίνο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Ο Λεάντρο Σαλίνο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ήδη οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Το συμβόλαιο του Σαλίνο λήγει το καλοκαίρι και οι δύο πλευρές επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα οριστική εξέλιξη. H συζήτηση έχει γίνει για μονοετή επέκταση με οψιόν για άλλον έναν χρόνο ή για νέο διετές συμβόλαιο. Ενδιαφέρον για τον Σαλίνο έχει εκφραστεί ακόμα από συλλόγους από την Πορτογαλία, τη Γαλλία και την Τουρκία.

“Κάντε ό,τι χρειαστεί για να μείνω στον Ολυμπιακό, εγώ αυτήν την ομάδα θέλω. Εδώ θέλω να συνεχίσω”, είπε ο Σαλίνο στους εκπροσώπους του.

Παράλληλα ο εκ των εκπροσώπων του, Φελίπε Φορτούνα, μίλησε σε Βραζιλία και Πορτογαλία για τον Σαλίνο.

Αναλυτικά:

“Ο Λεάντρο είναι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Η κόρη του γεννήθηκε στην Αθήνα. Αγαπάει πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και έχει δεθεί με την ομάδα. Επίσης όλοι τον αγαπούν. Νιώθει πολύ καλά εδώ.

Έχει ένα συμβόλαιο που λήγει φέτος το καλοκαίρι και επιθυμία του να είναι ανανεωθεί. Ο Ολυμπιακός το γνωρίζει αυτό. Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις και τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Παρότι ο Λεάντρο δεν παίζει σε όλα τα ματς θέλει πολύ να συνεχίσει εδώ. Και δεν θέλει να λήξει η σεζόν για να γίνει η τελική συζήτηση. Πιστεύω και ελπίζω πως αυτό θα γίνει σύντομα.

Έχουμε δεχθεί προτάσεις από Πορτογαλία, όπου και εκεί ήταν πολύ χαρούμενος επίσης, Γαλλία και Τουρκία αλλά ο Λεάντρο δεν το συζητάει καν. Θέλει να μείνει εδώ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε