Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ντύνονται στα “ερυθρόλευκα” Εμβιλά και Πέπε – Τα… ρέστα της η Μπενφίκα για Σεμέδο

Ολυμπιακός: Ντύνονται στα “ερυθρόλευκα” Εμβιλά και Πέπε – Τα… ρέστα της η Μπενφίκα για Σεμέδο
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τον Εμβιλά από στιγμή σε στιγμή, ενώ δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας (7/9) να ανακοινωθεί ο Πέπε, αφού υπάρχει απλά αναμονή για ένα έγγραφο. Την ίδια στιγμή η Μπενφίκα κοστολογεί τον Αντέλ Τααράμπτ στα 10 εκατ. ευρώ και ετοιμάζεται να κάνει ρελάνς για τον Ρούμπεν Σεμέδο σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.

Η υπόθεση του Γιαν Εμβιλά φαίνεται πως θα έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον παίκτη, που αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 5 εκατ. ευρώ και να γίνει έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα, και μένει να ρυθμιστεί το ζήτημα με την Σεντ Ετιέν, η οποία φέρεται πως ζήτησε ένα ποσό περίπου ενός εκατ. ευρώ για να απελευθερώσει τον παίκτη οριστικά. 

Το γεγονός πάντως πως ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Κλοντ Πιελ, δεν υπολογίζει τον 30χρονο χαφ, βοηθάει τον Ολυμπιακό και υπάρχει αισιοδοξία πως η μετεγγραφή θα ολοκληρωθεί. 

Όσον αφορά τον Πέπε τώρα, οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν ένα έγγραφο για να ανακοινώσουν επίσημα τον παίκτη κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας (7/9) ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα από την προηγούμενη εβδομάδα και προπονείται στου Ρέντη. 

Το… πόκερ με την Μπενφίκα 

Στο μέτωπο των πωλήσεων, η Μπενφίκα παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει την τελική της πρόταση για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Όπως αναφέρεται στο σημερινό (7/9) πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας “Record”, οι “αετοί” της Λισαβόνας θέλουν να κάνουν δικό τους τον Πορτογάλο στόπερ κλείνοντας την μετεγγραφή εντός της εβδομάδας.

Την ίδια στιγμή δέκα εκατομμύρια ευρώ φέρεται να θέλει η Μπενφίκα προκειμένου να παραχωρήσει τον Αμπελ Τάαραμπτ. Αυτό αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα “A Bola”, η οποία επικαλούμενη την ιταλική ιστοσελίδα “Tuttomercato”, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις τέσσερις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαροκινού μέσου, ο οποίος έχεις συμβόλαιο ως το 2022.

Εκτός από τον πρωταθλητή Ελλάδας, για την απόκτησή του φέρονται να ενδιαφέρονται ακόμα, οι Σαμπντόρια, Φιορεντίνα και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις