Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί περιγράφει το ιστορικό γκολ της πρόκρισης κόντρα στην Άρσεναλ

Ολυμπιακός: Ο Ελ Αραμπί περιγράφει το ιστορικό γκολ της πρόκρισης κόντρα στην Άρσεναλ

Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από την επική πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ μέσα στο «Emirates» και ο Ελ Αραμπί κλήθηκε να περιγράψει το πιο χαρακτηριστικό της σημείο!

Στις 27 Φεβρουαρίου του 2020 ο Ολυμπιακός κέρδισε την Άρσεναλ με 2-1 στο Λονδίνο και την απέκλεισαν σε διπλά ματς από τη συνέχεια του Europa League, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να “σκοτώνει” τους “κανονιέρηδες”.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν το “χρυσό” γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης με άψογο τελείωμα του Ελ Αραμπί, παίρνοντας έτσι μια από τις κορυφαίες τους ευρωπαϊκές προκρίσεις.

Με τη συμπλήρωση τριών ετών από εκείνη τη βραδιά, ο Ολυμπιακός έδωσε στον Ελ Αραμπί ρόλο σπίκερ, προκειμένου ο Μαροκινός να περιγράψει το ιστορικό του γκολ.

«Κόρνερ του Μασούρα, επιστροφή της μπάλας, ο Ομάρ ξανακερδίζει, ωραία αντίδραση ο Μασούρας, ξανασεντράρει, ο Ελ Αραμπί σουτάρει και γκολ! 2-1 στο τελευταίο λεπτό και εδώ ο Ολυμπιακός που κερδίζει στο τελευταίο λεπτό με ένα ωραίο κόρνερ του Μασούρα και γκολ του Ελ Αραμπί λίγο πριν τη λήξη του αγώνα. Μαζί με τους φιλάθλους! Να τη λοιπόν η νίκη!», περιέγραψε ο Μαροκινός, έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις