Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά αποκάλυψε το στόχο του με τους Πειραιώτες (video)

Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά αποκάλυψε το στόχο του με τους Πειραιώτες (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο Γιαν Εμβιλά είναι και τυπικά πια παίκτης του Ολυμπιακού και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, αποκάλυψε ουσιαστικά το λόγο για τον οποίο επέλεξε τους Πειραιώτες.

Ο Γάλλος μέσος έχει σπουδαία καριέρα μέχρι σήμερα, αλλά δεν έχει αγωνιστεί στο Champions League, ούτε έχει κατακτήσει τίτλους. Ως εκ τούτου, ο Ολυμπιακός του δίνει τη δυνατότητα να επιτύχει αμφότερα, όπως επισήμανε κι ο ίδιος στο Olympiacos Tv.

Οι δηλώσεις του Εμβιλά

“Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και ο καλύτερος στην Ελλάδα. Ονειρεύομαι τίτλους διότι έως τώρα δεν έχω κερδίσει ποτέ τίτλο. Όταν ήρθε η πρόταση από τον Ολυμπιακό το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να έρθω εδώ για να κατακτήσω τίτλους. Θέλω να κερδίσω πρωτάθλημα και Κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Εμβιλά

Ελπίζω η εξυπνάδα και η εμπειρία μου να βοηθήσουν. Δεν έχω παίξει στο Champions League αλλά έχω εμπειρία. Είμαι πάντα ανυπόμονος να φορέσω αυτά τα χρώματα. Να φορέσω τη φανέλα αυτού του πολύ μεγάλου ελληνικού συλλόγου. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι θα τα δώσω όλα και ότι είμαι εδώ για να τους δώσω αγάπη.

Πάνω απ’ όλα το ποδόσφαιρο είναι να παίζεις με την καρδιά σου και να αγαπάς. Εάν προσφέρεις αγάπη στον αγωνιστικό χώρο μπορείς τα πάντα και εγώ αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο και εγώ έτσι νιώθω την αυτοπεποίθηση, ότι μπορώ να προσφέρω πολλά όμορφα πράγματα. Για να ζήσουμε ωραία πράγματα ελπίζω εγώ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις