Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας βλέπει ΠΑΟΚ και σκοράρει

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Μασούρας βλέπει ΠΑΟΚ και σκοράρει

Ο Γιώργος Μασούρας χτίζει παράδοση κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα εξτρέμ να βρίσκει και πάλι δίχτυα απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη (2-1) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την έβδομη αγωνιστική της Superleague.

Ο Γιώργος Μασούρας τείνει να γίνει ο κακός δαίμονας του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν σταματάει να βάζει γκολ κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, φτάνοντας τα πέντε απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Γιώργος Μασούρας έγραψε το 2-0 στο πρώτο μέρος, κάνοντας και πάλι τη ζημιά στους “ασπρόμαυρους”.

Ο Έλληνας άσος ξεκίνησε να σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ το 2016 όταν ακόμα αγωνιζόταν με τον Πανιώνιο. Είχε πετύχει γκολ στο 1-1 του Κυπέλλου, ενώ δύο χρόνια αργότερα κόραρε ξανά για την ίδια διοργάνωση με τους Νεοσμυρνιώτες, αυτή τη φορά στην Τούμπα (17/4/18). 

Τα υπόλοιπα τρία γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ τα έβαλε με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Η αρχή έγινε στις 24/6/20 στο 2-0 του Κυπέλλου, ακολούθως στις 12/5/21 στο 1-0 των πλέι οφ και την Κυριακή (24/10) σκόραρε το πέμπτο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις