Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε έκπληξη στα παιδιά του προγράμματος «ONE Team»

Ολυμπιακός: Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε έκπληξη στα παιδιά του προγράμματος «ONE Team»

Ο Κώστας Παπανικολάου συμμετέχει για έναν ακόμη χρόνο στο πρόγραμμα One Team της Euroleague. Ο διεθνής φόργουορντ εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό για μια ακόμη χρονιά στο πρόγραμμα που φέρνει τους αθλητές κοντά στα παιδιά.

Ο Κώστας Παπανικολάου έκανε μια έκπληξη την Τετάρτη (10/11) στους μικρούς αθλητές του προγράμματος ONE Team της Euroleague, στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ.

Ο 31χρονος φόργουορντ καλωσόρισε προσωπικά τα νέα μέλη του προγράμματος, τους μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

“One Team και Κώστας Παπανικολάου είναι πλέον έννοιες απόλυτα συνυφασμένες!

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο μακροβιότερος πρεσβευτής του προγράμματος της Ευρωλίγκα, δεν είχε προγραμματισμένο ραντεβού με τους αθλητές μας. Ενημερώθηκε, ωστόσο, πως γινόταν προπόνηση του ONE Team στο βοηθητικό του ΣΕΦ και δεν έχασε την ευκαιρία να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τη δική του προπόνηση, ώστε να περάσει και να καλωσορίσει προσωπικά τα νέα μέλη του προγράμματος, τους μαθητές του 1ου Ειδικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.

Ο «Παπ» χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους αθλητές μας, μίλησε μαζί τους και ανανέωσε το ραντεβού τους για μια «γεμάτη» προπόνηση, μέσα από την οποία θα μάθουν και θα διασκεδάσουν παρέα!

Επίσης, ενημερώθηκε λεπτομερώς και για το ξεχωριστό πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει για εκείνη την ημέρα η προπονήτρια του ΟΝΕ ΤΕΑΜ, Πένη Γιοβάνοβιτς, με θέμα το περιβάλλον! Μέσα από το παιχνίδι, οι αθλητές μας κατανόησαν γιατί πρέπει να αγαπούν το περιβάλλον και με ποιους τρόπους μπορούν να το προστατεύσουν.”

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις