Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Λεμονής έριξε “τεσσάρα” στον Βούζα!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, κι έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων του συλλόγου στο Ρέντη, με τον Τάκη Λεμονήνα βρίσκεται “αντιμέτωπος” με τον Βασίλη Βούζα.

Η ανδρική ομάδα επικράτησε με 4-1, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν να δείχνουν πολύ καλή εικόνα. Ο Τάκης Λεμονής παρέταξε την ομάδα με 4-2-3-1, ενώ στις δύο εστίες έπαιξαν εναλλάξ οι Χουτεσιώτης, Λεάλι, ένα ημίχρονο με τους «μεγάλους» κι ένα με τους πιτσιρικάδες.

Η τετράδα της άμυνας αποτελούνταν από τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Σισοκό, ενώ μπροστά τους τον άξονα βρισκόντουσαν οι Καμπιάσο και Μπουχαλάκης, με τον Τσόρι να είναι το δεκάρι της ομάδας.

Στις πτέρυγες αγωνίστηκαν οι Μάριν, Σεμπά και στην κορυφή ο Καρντόσο. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Καρντόσο (το ένα με πέναλτι) και Τσόρι Ντομίνγκες. Να σημειωθεί πως ο Σισοκό χτύπησε κι αποχώρησε από το παιχνίδι.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό την Κυριακή (26/3) και θα επιστρέψουν στο γήπεδο τη Δευτέρα (26/3). Τότε θα επιστρέψουν στη βάση τους και οι διεθνείς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε