Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο ΜακΚίσικ θέλει αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Euroleague

Ολυμπιακός: Ο ΜακΚίσικ θέλει αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Euroleague

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ επιθυμεί ο Ολυμπιακός να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στο BasketNews για την πορεία του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες μπορούν να γίνουν μία τρομακτική ομάδα.

Ο Αμερικανός φόργουορντ χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως τον πιο δύσκολο αντίπαλο του Ολυμπιακού, τον οποίο, όμως, θα ήθελε στα πλέι οφ για μία συγκλονιστική σύγκρουση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο BasketNews:

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει βρει την φόρμα του την κατάλληλη στιγμή: «Αυτό συμβαίνει, 100%», τονίζει ο Αμερικάνος του Ολυμπιακού. «Ήταν μια δύσκολη σεζόν στο ξεκίνημα, όμως πλέον εξελίσσεται καλύτερα», συνεχίζει. «Νομίζω ότι το σενάριο εξελίσσεται όπως ακριβώς ήταν… γραμμένο. Οι δύο τελευταίες σεζόν φάνηκαν πολύ εύκολες, λες και όλα ήταν προγραμματισμένα όπως εξελίχθηκαν. Φέτος όμως είχαμε τα… πάνω μας και τα κάτω μας. Παλέψαμε σκληρά και πλέον έχουμε φτάσει εδώ που είμαστε. Ακόμα δεν έχουμε μαζί μας τον Μιλουτίνοφ, ενώ οι Γκος και Γιαννούλης δεν είναι ακόμα στο 100% τους. Νομίζω ότι μπορούμε να γίνουμε μια πολύ τρομακτική ομάδα»

Για τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ράιτ: «Βγήκαμε και διασκεδάσαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ο Ράιτ ήταν συνεχώς χαμογελαστός, ήταν εκπληκτικό. «Νομίζω ότι όταν τον… κοροϊδεύουμε πριν τον αγώνα, βγαίνει και παίζει εκπληκτικά», λέει ο ΜακΚίσικ για τον Ράιτ. «Του κάναμε πλάκα ότι δεν μπορεί να παίξει καλά στα πρώτα ημίχρονα. Ο ίδιος έμεινε στο παρκέ κι έπαιξε εκπληκτικά. Όταν δεν έχει φόβο για κανένα παίκτη, είναι διαφορετικός».

Για τις ανανεώσεις των Φαλ και Πίτερς και την δική του σειρά: «Είμαι εδώ πολλά χρόνια, Πλέον όποτε έρχονται καινούρια παιδιά τους λέω τι να περιμένουν από την ομάδα και τον προπονητή».

Για το αν θα ήθελε τον Παναθηναϊκό αντίπαλο στα play-offs: «Πρόπερσι αποκλείσαμε τη Μονακό, πέρυσι τη Φενέρ. Γιατί να διαλέξουμε φέτος τον εύκολο δρόμο;. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Είναι άλλο το συναίσθημα και σε αυτή τη σειρά κάθε πόντος μετράει. Φαντάζεσαι να πάμε σε σειρά πέντε αγώνων; Ολόκληρη η χώρα θα πρέπει να πάρει μια εβδομάδα άδεια μετά από αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις