Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Μπέντο τα είχε μαζέψει και αποχαιρέτησε με SMS

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Για πολλούς ήταν ένα αναμενόμενο “διαζύγιο”. Ο Πάουλο Μπέντο αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και μια ημέρα αργότερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας διάφορες πληροφορίες για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στους “ερυθρόλευκους”.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον Τύπο, ο Πάουλο Μπέντο αλλά και οι συνεργάτες του είχαν.. μαζέψει από την Παρασκευή τα πράγματα τους, δυο ημέρες δηλαδή πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μια ακόμα πληροφορία που έγινε γνωστή είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να μην στείλει σκάουτερ να δει ματς πρωταθλήματος της Μπεσίκτας, με τη δικαιολογία πως είχε πλήρη εικόνα των Τούρκων.

Αρκετή κουβέντα σήκωσε και η επιλογή του να μην πάει στου Ρέντη, για να αποχαιρετήσει τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Μπέντο προτίμησε να το κάνει μέσω SMS το οποίο και έστειλε μόνο στον Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός μετέφερε τις ευχές του Πορτογάλου τεχνικού για καλή συνέχεια στους υπόλοιπους παίκτες

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο Μέντο αποχαιρέτησε επιλεκτικά -και μέσω τηλεφώνου- κάποιους παίκτες, με τους οποίους είχε μια πιο προσωπική επαφή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε