Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Νικοπολίδης πήρε την Κ19 και έφυγε από φιλικό ματς λόγω έντασης στο γήπεδο

Ολυμπιακός: Ο Νικοπολίδης πήρε την Κ19 και έφυγε από φιλικό ματς λόγω έντασης στο γήπεδο
ΦΩΤΟ Intime

Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας Κ19 του Ολυμπιακού και της ανδρικής ομάδας του Εθνικού δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων”, Αντώνης Νικοπολίδης, πήρε την ομάδα και αποχώρησε από το γήπεδο εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού των “κυανόλευκων”.

Την απόφαση να πάρει την ομάδα του και να αποχωρήσει από την φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό πήρε ο προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης. Το ματς, που διεξαγόταν σήμερα (6/9) σε γήπεδο δίπλα από το ΣΕΦ, πήρε άσχημη τροπή καθώς μετά το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, έγινε πολύ σκληρό. 

Η σταγόνα που φέρεται πως “ξεχείλησε” το ποτήρι ήταν ένα χτύπημα εκτός φάσης σε παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ νωρίτερα οι άνθρωποι του Εθνικού είχαν διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για σκληρό παιχνίδι από πλευράς των ‘ερυθρόλευκων”. Η κατάσταση σε αυτό το σημείο όμως φέρεται πως πήγε να ξεφύγει, με ένταση να επικρατεί ανάμεσα στους δύο πάγκους και τελικώς τον Αντώνη Νικοπολίδη να παίρνει την ομάδα του και να αποχωρεί θέλοντας να προλάβει εκτεταμένες καταστάσεις έντασης που τυχόν θα μπορούσαν προκληθούν. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις