Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ παραμένει εκτός δράσης για ακόμα δύο εβδομάδες

Ο Ουκρανός θέλει ακόμα λίγο χρόνο για να επιστρέψει

Ο Ολυμπιακός δε θα έχει στη διάθεσή του για ακόμα δύο εβδομάδες τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ, σύμφωνα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου για την αναμέτρηση της πρεμιέρας του Champions League, κόντρα στην Πάφο, ανακοίνωση ότι ο Ρομάν Γιάρεμτσουκ παραμένει στα «πιτ» για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ουκρανός φορ έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού από τις αρχές Αυγούστου. Στη διακοπή των εθνικών ομάδων είχε πάρει άδεια από τον Ολυμπιακό να συνεχίσει την αποθεραπεία του στην πατρίδα του και επέστρεψε στη χώρας μας την Κυριακή (14/09/25).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Γιάρεμτσουκ να χάνει σίγουρα την αναμέτρηση κόντρα στην Πάφο και τον Παναθηναϊκό, και είναι πιθανό να επιστρέψει κόντρα στον Λεβαδειακό για την Super Leagu ή την Άρσεναλ για το Champions League. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 3