Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο αυτοανακοινώθηκε και ο Μαρτίνς επιβεβαίωσε την ανανέωση! (pic)

Ολυμπιακός: Ο Σεμέδο αυτοανακοινώθηκε και ο Μαρτίνς επιβεβαίωσε την ανανέωση! (pic)

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τον Ρούμπεν Σεμέδο και Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας σε πορτογαλικά Μέσα επιβεβαίωσε την εξέλιξη χαρακτηρίζοντάς την “επιθυμία του παίκτη”, με τον Πορτογάλο στόπερ να ποστάρει σχετική ανάρτηση στα social media ανακοινώνοντας την επέκτασή της συνεργασίας του με τους Πειραιώτες.

Κάτοικος Πειραιά ως το 2024, με αυξημένες αποδοχές (1,2 εκατ. ευρώ) συμφώνησε να παραμείνει ο Ρούμπεν Σεμέδο που συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε σχετικά το ζήτημα σε πορτογαλικά Μέσα, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

Ο Ολυμπιακός “έδεσε” τον Σεμέδο με νέο συμβόλαιο!

“Πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Είναι παίκτης με εξαιρετική ποιότητα. Ανανέωσε επειδή το ήθελε, ανανέωσε επειδή έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο Champions League. Ανανέωσε επειδή στο χρόνο που προηγήθηκε εξελίχθηκε πολύ. Είναι χαρούμενος και γνωρίζει ότι έχει χρυσή ευκαιρία να βρεθεί στο Euro”.

O Σεμέδο από την πλευρά του αυτο-ανακοινώθηκε μέσω  social media, καθώς ανάρτησε μία φωτογραφία του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπου αναγραφόταν το έτος 2024, όταν και λήγει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις