Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Σισέ και το ενδιαφέρον της Νάπολι

Ολυμπιακός: Ο Σισέ και το ενδιαφέρον της Νάπολι
Intime.gr

Τι αναφέρει δημοσίευμα από την Ιταλία για τον αμυντικό του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ και το ενδιαφέρον της Νάπολι, που ψάχνει για αμυντικό.

Ο Κουλιμπαλί οδεύει προς την Τσέλσι, η Νάπολι (θα βάλει στα ταμεία της περίπου 40 εκατ. ευρώ) ψάχνει τον αντικαταστάτη του και κάπου εκεί… εμφανίζεται το όνομα του αμυντικού του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η Νάπολι έχει ως πρώτο στόχο τον Κιμ Μιν Τζάε της Φενέρμπαχτσε, για τον οποίο όμως η τουρκική ομάδα ζητάει 20.000.000 ευρώ. Στη σχετική λίστα βρίσκεται κι ο Ατσέρμπι, αλλά το γεγονός ότι είναι 34 ετών.

Όπως όμως αναφέρει το calcionapoli24.it, στο… στόχαστρο της Νάπολι βρίσκεται και ο Σισέ του Ολυμπιακού. Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να ζητήσουν 10-12 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν. Να αναφέρουμε ότι ο διεθνής Σενεγαλέζος όταν είχε δοθεί δανεικός στη Σεντ Ετιέν, είχε οψιόν αγοράς 13.000.000 ευρώ.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει κερδίσει έδαφος στις προτιμήσεις των ανθρώπων της Νάπολι, αλλά για την ώρα δεν έχει κατατεθεί επίσημη προσφορά στους ερυθρόλευκους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις