Παρασκευή, 3 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 4-0: Άνετη νίκη με καταιγιστική εμφάνιση

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 4-0: Άνετη νίκη με καταιγιστική εμφάνιση

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 4-0 τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης» για την 22η αγωνιστική της Super League, με τους Μασούρα, Ελ Κααμπί, Ποντένσε και Φορτούνη να σκοράρουν για τους Πειραιώτες. Στις εξέδρες του γηπέδου βρέθηκε ο νέος προπονητής της ομάδας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα απέναντι στον ΟΦΗ, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν εύκολα με 4-0 τον ΟΦΗ στο «Καραϊσκάκης» και να επιστρέφουν στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος μετέβη στο φαληρικό γήπεδο για να δει από κοντά την αναμέτρηση μαζί με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βάσκος τεχνικός θα είναι ο νέος προπονητής των «ερυθρόλευκων» και πιάνει δουλειά κατευθείαν προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα ενόψει του αγώνα με τη Φερεντσβάρος την ερχόμενη Πέμπτη(15/02), για τα play off του Conference League.

Ο Ολυμπιακός που αγωνίστηκε με υπηρεσιακό τεχνικό τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο, μπήκαν από την αρχή του αγώνα δυναμικά, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Γιώργος Μασούρας στο 6΄να κάνει το 1-0.

Στο 9΄ ήρθε η σειρά του Ελ Κααμπί να σκοράρει, όταν μετά από ωραία ενέργεια του Κώστα Φορτούνη, ο Μαροκινός επιθετικός διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να «πνίγει» τον ΟΦΗ, η κατοχή έφτασε στο 73% και στο 34΄ από νέο λάθος στην άμυνα των Κρητικών, ο Ποντένσε μετά από μια όμορφη ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη η εικόνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Ολυμπιακό να κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα στο 58΄ο Φορτούνης έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να υποδέχεται την εξαιρετική πάσα του Τσικίνιο και να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Με αυτή του τη νίκη ο Ολυμπιακός έφτασε τους 44 βαθμούς, και μείωσε την απόσταση του από τον 3ο Παναθηναϊκό στους τρεις πόντους.

Ολυμπιακός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε (71΄ Ιμπόρα), Τσικίνιο, Φορτούνης (61΄ Καμπράλ), Μασούρας (77΄ Ναβάρο), Ποντένσε (46΄ Αλεξανδρόπουλος), Ελ Κααμπί (61΄ Γιόβετιτς)

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης (46΄ Θοράρινσον), Αμπάντα, Γκλάζερ, Γκαγέγος (46΄ Μοσκέρα), Μπάκιτς, Μπάκου (81΄ Ριέρα), Αποστολάκης (61΄ Χιμένεθ), Ισέκα (61΄ Φελίπε Λουίζ)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις