Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι γράφουν για τον Γιαχιά Ατιγιάτ

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι γράφουν για τον Γιαχιά Ατιγιάτ
intime.gr

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί στα αριστερά της άμυνάς του και τα γαλλικά ΜΜΕ φέρνουν στο προσκήνιο την περίπτωση του διεθνούς Μαροκινού μπακ, Γιαχιά Ατιγιάτ Αλάχ.

Σύμφωνα με ρεπόρτερ του «Foot Mercato» ο 27χρονος αριστερός μπακ ο οποίος αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο το 2019 κι από το Βόλο (8 ματς, 1 γκολ), έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και της γαλλικής Μονπελιέ.

«Λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο πριν κλείσει η μεγγραφική περίοδος, η Μονπελιέ δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Στη θέση ακριβώς της αριστερής πλευράς, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν τον Γιαχία Ατιγιάτ Αλάχ ως προτεραιότητα για την ενίσχυση εκεί. Οι πρώτες συζητήσεις έγιναν με τη συνοδεία του. Ο 27χρονος Μαροκινός αμυντικός ήταν μία από τις αποκαλύψεις του πρόσφατου Μουντιάλ» ανέφερε το δημοσίευμα του Foot Mercato, συμπληρώνοντας πως:

«Την στιγμή, που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Εκτός από τη Μονπελιέ, η Μπεσίκτας και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Αυτήν τη σεζόν έχει παίξει σε 12 αγώνες πρωταθλήματος με τη Γουιντάντ Καζαμπλάνκα, σκοράροντας ένα γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ».

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο έπαιξε σε έξι παιχνίδια με το Μαρόκο, τα δύο ως βασικός κι από δικό του κόρνερ ήρθε το γκολ της ομάδας του, με το οποίο πέταξε έξω την Πορτογαλία!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις