Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι βλέπουν πρόβλημα στη μετεγγραφή του Αμαβί

Ολυμπιακός: Οι Γάλλοι βλέπουν πρόβλημα στη μετεγγραφή του Αμαβί
Intime.gr

Προσωρινό… κόλλημα φαίνεται πως βρίσκουν οι Γάλλοι, στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ζορντάν Αμαβί από την Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε να έκλεισε τον Ζορντάν Αμαβί, παίρνοντας τον 29χρονο αριστερό μπακ από την Μαρσέιγ με τη μορφή δανεισμού.

Αν και το deal έδειχνε να έχει οριστικοποιηθεί, το «RMC Sport» βλέπει ξαφνικά… πρόβλημα στην υπόθεση, αναφέροντας ότι οι οι εκπρόσωποι του παίκτη προς το παρόν «μπλοκάρουν» τη μετεγγραφή!

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για οικονομική διαφορά, που έχει προκύψει ανάμεσα στους μάνατζερς του 29χρονου αριστερού μπακ με την ομάδα της Μασσαλίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Γάλλο,ι αυτό το προσωρινό… κόλλημα δεν σημαίνει πως χάλασε οριστικά η μετεγγραφή και πως όλα παραμένουν ανοικτά. Μάλιστα, η εξέλιξη αυτή φέρεται να έχει φέρει μεγάλο εκνευρισμό στους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία για τον δανεισμό του Αμαβί με οψιόν αγοράς και μάλιστα τη γαλλική ομάδα να καλύπτει και μέρος του συμβολαίου του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις