Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί βάζουν τον Μαντί Καμαρά στη λίστα του Μουρίνιο – Ενδιαφέρον και από Premier League

Ολυμπιακός: Οι Ιταλοί βάζουν τον Μαντί Καμαρά στη λίστα του Μουρίνιο – Ενδιαφέρον και από Premier League
Intime.gr

Ο Ολυμπιακός κινείται μετεγγραφικά, για την ενίσχυση του ρόστερ του, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχει και το ενδεχόμενο παραχώρησης ποδοσφαιριστών του. Ο Μαντί Καμαρά φαίνεται πως μπαίνει στο προσκήνιο και εμφανίζεται να ενδιαφέρει τον Ζοσέ Μουρίνιο αλλά και άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει στο “στόχαστρο” της τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού.

Ο “Special One” θέλει να ενισχύσει τον άξονα των «τζιαλορόσι», μετά και τον τραυματισμό του Τζίνι Βαϊνάλντουμ (υπέστη κάταγμα κνήμης σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της Ρόμα).

Ωστόσο η Ρόμα δεν είναι η μόνη ιταλική ομάδα που εξετάζει την περίπτωση του μέσου από τη Γουινέα. Δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι η Μόντσα του Φρανσουά Μοντεστό είναι ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες.

Παράλληλα, ομάδες από την Premier League φαίνεται πως εξετάζουν την περίπτωση του Μαντί Καμαρά. Χθεσινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έντονο και μάλιστα σοβαρό ενδιαφέρον των Νιούκαστλ και Λέστερ.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μαντί Καμαρά το καλοκαίρι του 2018 από την Αζαξιό και έγινε ένα από τα βασικά “γρανάζια” της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, πραγματοποιώντας 181 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις