Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι σφαλιάρες στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και το ειρωνικό σχόλιο του Χρήστου Μπαφέ

Ολυμπιακός: Οι σφαλιάρες στον Νίκολα Μιλουτίνοφ και το ειρωνικό σχόλιο του Χρήστου Μπαφέ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός έκανε επιβλητική εμφάνιση και νίκησε με 89-72 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην 22η αγωνιστική της Euroleague, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του.

Με τον Μουστάφα Φαλ εκτός με τραυματισμό, ο Μιλουτίνοφ χρειάστηκε να υπερβάλλει εαυτόν στο Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ και το έκανε με εντυπωσιακό τρόπο, αφού πέτυχε 20 πόντους και έκανε ρεκόρ καριέρας στη Euroleague με 20 ριμπάουντ.

Δέχθηκε έτσι και το… φατούρο των συμπαικτών του, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να ανεβάζει το σχετικό video στα social media, με ήχο από την ταινία ο “Ηλίας του 16ου” και τις σφαλιάρες του Χατζηχρήστου στον Βέγγο.

Το video αναδημοσίευσε μάλιστα και ο αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Χρήστος Μπαφές, με ένα σχόλιο για τις φήμες των κακών σχέσεων μέσα στην ομάδα. «Υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια…», έγραψε με ειρωνική διάθεση, ο παράγοντας της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Μιλουτίνοφ θα πρέπει πάντως να επαναλάβει τα κατορθώματά του και στα επόμενα ματς, αφού ο Φαλ αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου 3 εβδομάδες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις