Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι γράφουν για Χένρι Ονιεκούρου και Μπεσίκτας

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι γράφουν για Χένρι Ονιεκούρου και Μπεσίκτας
Intime.gr

Ο Χένρι Ονιεκούρου εμφανίζεται να μην έχει βρει όσα ήθελε στον Ολυμπιακό και φέρεται να εμπλέκεται σε μετεγγραφικό “σενάριο” με την Μπεσίκτας.

Το συμβόλαιο του Κάιλ Λάριν με την Μπεσίκτας εκπνέει το καλοκαίρι, ο Καναδός δεν τα βρίσκει με την ομάδα και τα Μέσα στην Τουρκία αναφέρουν πως η ομάδα έχει βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Χένρι Ονιεκούρου του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, η ιστοσελίδας “haberler.com” αναφέρει πως Ονιεκούρου «άναψε το πράσινο φως στην Μπεσίκτας», τονίζοντας πως ο παίκτης δεν βρήκε αυτά που ήλπιζε στον Ολυμπιακό.

«Πήρε χρόνο σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και δεν μπορούσε να συνεισφέρει γκολ και ασίστ. Έδωσε 1 ασίστ σε 4 αγώνες στο Europa League» αναφέρεται χαρακτηριστικά. Από το δημοσίευμα γίνεται σαφές ότι «ο Ολυμπιακός δεν θέλει να κάνει ζημιά στον Νιγηριανό στον οποίο επένδυσε 4,5 εκατ. ευρώ.

Σε 13 ματς με τον Ολυμπιακό, ο Ονιεκούρου έχει 1 γκολ και 1 ασίστ ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025. Ο 24χρονος, έχει αγωνιστεί στην Τουρκία για τη Γαλατάσαραϊ, με την οποία σε 71 αγώνες σκόραρε 22 φορές και μοίρασε 12 ασίστ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις