Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Μεγάλη νίκη των «μικρών» στου Ρέντη με γκολάρες

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Μεγάλη νίκη των «μικρών» στου Ρέντη με γκολάρες
Intime.gr

Ανατροπή στην ανατροπή και μεγάλο “διπλό”! Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ19 της Superleague 1, επικρατώντας του Ολυμπιακού (3-2) στου Ρέντη. Τρομερό ματς με πολλές φάσεις και υπέροχα γκολ.

Το ντέρμπι της K19 της Superleague 1 “βάφτηκε” πράσινο. Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στου Ρέντη, βρέθηκε να χάνει στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό με 2-1 -δεκαπέντε λεπτά πριν από την λήξη του αγώνα- αλλά τελικά πήρε μεγάλη νίκη με 3-2.

Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ, με τον Φρόκου να κάνει το 0-1 με υπέροχο σουτ εκτός μεγάλης περιοχής (21′). Οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανέβασαν “στροφές”, ισοφάρισαν στο 21′ με το όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Σπυριδάκη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και πήρε… κεφάλι στο σκορ στο 61′ με την κεφαλιά του Κουτσίδη.

Το ματς ήταν γεμάτο μεγάλες ευκαιρίες. Στο τελευταίο 15λεπτο όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έφτασε στην ανατροπή του σκορ. Στο 75′ ο Καλοσκάμης με κοντινή προβολή έφερε το ματς στα ίσα. Μέσα σε τρία λεπτά (82′ και 85′) ο Ολυμπιακός είχε δυο δοκάρια με τον Πετρόπουλο. Η νίκη για το “τριφύλλι” ήρθε στο 87′. Ο Καλός μπήκε από τα δεξιά στη περιοχή του Ολυμπιακού, γύρισε συρτά και ο Τόρρα έκανε το 2-3.

Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός της Κ-19

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδα, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολής, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι και Καράκουτης.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Κλίντμαν, Ζαφείρης, Καρνέσσης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Κωστόπουλος, Φρόκου, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης και Μπιλάλ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις