Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αιώνιο ντέρμπι στο Φάληρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports, newsit.gr) τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” για τα πλέι οφ της Superleague.

Πρόκειται για ένα διαφορετικό ντέρμπι “αιωνίων” στο Φάληρο, με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό να θέλει βαθμό ή βαθμούς για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο του στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, ωστόσο θέλει πολύ τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, η οποία θα είναι η πρώτη του τη φετινή σεζόν, έπειτα από τρία παιχνίδια.

Τα φετινά παιχνίδια Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:

03.10.2021: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0
16.01.2022: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 0-0
17.04.2022: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0
(42’ σουτ Αϊτόρ)

Στα αγωνιστικά, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Βέλεθ και τον Γκατσίνοβιτς στο Φάληρο, την ώρα που οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στη δράση, μετά την απουσία τους στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Ισραηλινός Ραϊνσράιμπερ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μπίτον, Μετζάμπερ και 4ο τον κ. Ζαμπαλά. Στο VAR θα είναι Άντλερ από το Ισραήλ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ντέμης Νικολαΐδης για όλα: Η «ταυτότητα» της ΑΕΚ, τα ερωτηματικά του Ολυμπιακού, η προτεραιότητα του Παναθηναϊκού και ο ΠΑΟΚ χωρίς τον «Ντέλια»
Η Super League έκανε πρεμιέρα και ο Ντέμης Νικολαΐδης παρέα με τον Δημήτρη Μωϋσιάδη σχολίασαν τις επιδόσεις των ομάδων και των πρωταγωνιστών τους στη δική τους πρεμιέρα, στο Another Football
Ο Ντέμης Νικολαΐδης