Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι διαιτητές του πέμπτου τελικού!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Γνωστά έγιναν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τον πέμπτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, ο νικητής του οποίου θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Οι Τάσος Πηλοΐδης, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Αναστάσης Μάνος ορίστηκαν να σφυρίξουν τον πέμπτο τελικό. Οι διαιτητές προέκυψαν βάσει ορισμού. Να σημειωθεί ότι ο πολύπειρος Τόμι Σχινάς δεν συμπεριελήφθη στα ονόματα για τον πέμπτο τελικό, λόγω τιμωρίας του από την ΚΕΔ/ΕΟΚ για το τρίτο παιχνίδι της σειράς.

“Η ΚΕΔ/ΕΟΚ αφού έλαβε γνώση των δημοσιεύσεων στα Μέσα Μαζικής Δικτύωσης που ξεκίνησαν από τοποθετήσεις του διαιτητή κ. Χρυσόστομου Σχινά κατά παράβαση, σχετικών οδηγιών της FIBΑ, των ρητών εντολών σχετικά, που έχουν δοθεί στους διαιτητές Εθνικών Κατηγορών από την ΚΕΔ/ΕΟΚ και του Εσωτερικού Κανονισμού της ΟΔΚΕ, διαδόθηκαν και έλαβαν έκταση και μορφή ανεξέλεγκτου διαλόγου, που μπορεί να πυροδοτήσει απρόβλεπτες εξελίξεις, αποφάσισε την εξαίρεση του εν λόγω διαιτητή από ορισμό του σε επόμενο αγώνα της αρμοδιότητας της”, αναφέρει η ομοσπονδία.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε