Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Oλυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ετσι θα παίξουν…

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Η κορυφαία ποδοσφαιρική στιγμή της χρονιάς έφτασε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στις 7.30 μ.μ. (Novasports 1, Newsit) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με την ευχή των λογικών που δεν είναι άλλη από το να  διεξαχθεί το ντέρμπι αυτή τη φορά…

Ο Ολυμπιακός φοβήθηκε την πιθανότητα προβοκάτσιας στο ματς ενώ οι “πράσινοι” τα έβαλαν με την ΕΠΟ πριν από το παιχνίδι… Πάντως, οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου ελπίζουν να δουν φέτος… μάχη “αιωνίων” στο ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο και μπροστά του θα έχει τους Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα και Μαζουακού.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, με τον Φορτούνη να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Πάρντο με τον Φουστέρ και στην κορυφή θα παίξει ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Καπίνο, Τσόρι, Ερνάνι, Κασάμι, Πουλίδο, Σιόβας και Βούρος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουΐ, Μπουχαλάκης, Ζντιέλαρ και ο Σεμπά για αγωνιστικούς λόγους

O Παναθηναϊκός

Ο Τελάντερ αναμενόταν να αρχίσει στο βασικό σχήμα, αλλά αναμένεται να μείνει εκτός καθώς δεν προπονήθηκε το Σάββατο, καθώς δεν τον έχει αφήσει η ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Για λόγους τακτικής έμεινε εκτός ο Εβανζελίστα, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Μπουμάλ που δεν προλαβαίνει το ματς και κρίθηκε ανέτοιμος, αλλά και ο Σάντσεθ. Απόντες θα είναι και οι Μαρινάκης, Χουχούμης, καθώς και οι γκολκίπερ Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Κότσαρης.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Μολέδο, Μέστο, Νάνο, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Βιγιαφάνιες, Πράνιτς, Εσιέν, Λουντ, Βλαχοδήμος Π., Πέτριτς, Μαμούτε, Κλωναρίδης, Μπεργκ, Καλτσάς και Λέτο.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε