Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Φωτοβολίδα “χτύπησε” Μπουρούση και Παναγιωτόπουλο! [pics]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, οπαδοί των Πειραιωτών πέταξαν φωτοβολίδα με στυλό στη φυσούνα του ΣΕΦ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και ο Γιάννης Μπουρούσης.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έσπασαν μία πόρτα που είναι δίπλα από τη φυσούνα, πετώντας τη φωτοβολίδα σε εκείνο το σημείο. Η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα, μετά τη γρήγορη επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων.

Ευτυχώς, οι δύο άνδρες είναι καλά στην υγεία τους. Ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Χρήστος Σταυρόπουλος, πήγε, μάλιστα, στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, προκειμένου να δει τι ακριβώς συνέβη.

Να σημειωθεί ότι οι ρέφερι δεν ανέφεραν στο φύλλο αγώνα ότι φωτοβολίδα χτύπησε τον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο και τον Γιάννη Μπουρούση, όπως κατήγγειλε η πλευρά του Παναθηναϊκού.Αντίθετα, έκαναν λόγο για ένα καπνογόνο, το οποίοι πέταξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη φυσούνα. Από την πλευρά τους, οι “ερυθρόλευκοι” τονίζουν ότι ήταν καπνογόνo, διαψεύδοντας ότι έπεσε φωτοβολίδα “στυλός. Οι “πράσινοι” θα ζητήσουν τιμωρία της έδρας, με στόχο να “κλείσει” το ΣΕΦ, εφόσον οι  τελικοί πάνε σε πέμπτο παιχνίδι.

Δείτε την πλάτη του Διαμαντή Παναγιωτόπουλου, καθώς και τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα: 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε