Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη κούπα της χρονιάς και το γόητρο κοντράρονται απόψε οι «αιώνιοι»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Για την πρώτη κούπα της χρονιάς και το γόητρο κοντράρονται απόψε οι «αιώνιοι»
ΦΩΤΟ Intime

Ώρα κούπας απόψε στη Ρόδο! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους (2/10, 21:00, ΕΡΤ3) στο τελικό του Super Cup, με φόντο το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς.

Στο τρίτο Super Cup που διεξάγεται στο ελληνικό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει με τον Παναθηναϊκό, με τους δυο αιώνιους εκτός από την κούπα, να αναζητούν τη νίκη που θα τους δώσει ψυχολογία στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός χθες (1/10), στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup βρήκε αντίσταση από τον αξιόμαχο Κολοσσό ο οποίος είναι και ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, παρόλα αυτά χάρις στην ατομική ποιότητα των παικτών του κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον σημερινό τελικό.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός, κατάφερε παίζοντας κατά περιόδους θεαματικό μπάσκετ να υπερκεράσει το εμπόδιο του Προμηθέα, δείχνοντας έτοιμος και φορμαρισμένος για τα δεδομένα της εποχής να να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε τη περσινή χρονιά.

Η τελευταία συνάντηση των ”αιωνίων” ήταν στους τελικούς της Basket League τον Ιούνιο, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να επικρατεί στη σειρά με 3-0 και να κατακτά το πρωτάθλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις