Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η κατάσταση των 17 παικτών που νοσούν με κορονοϊό πριν το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η κατάσταση των 17 παικτών που νοσούν με κορονοϊό πριν το ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:00) τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” και θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου ύστερα από 13 χρόνια.

Το έργο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στο κεκλεισμένων των θυρών “Γ. Καραϊσκάκης” είναι εξαρχής δύσκολο και έγινε ακόμα δυσκολότερο, μετά τη “βόμβα” κορονοϊού που έσκασε στο πράσινο στρατόπεδο.

Στην ομάδα του Παναθηναϊκού υπάρχουν 29 κρούσματα, εκ των οποίων 17 είναι ποδοσφαιριστές. Όπως γίνεται αντιληπτό, τις προηγούμενες μέρες δεν πραγματοποιήθηκε ουσιαστικά προετοιμασία, καθώς οι ποδοσφαιριστές που νοσούν έφυγαν από το Κορωπί. Το Σάββατο (6/5) δεν έγινε προπόνηση, με τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν στα σπίτια τους.

Ο Παναθηναϊκός δεν ανακοίνωσε αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει την τελευταία στιγμή ποιοι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σ’ ένα παιχνίδι που κρίνει ουσιαστικά το πρωτάθλημα.

Άπαντες θα ενημερωθούν για την ενδεκάδα του τριφυλλιού, λίγο πριν τη σέντρα του ντέρμπι στο Φάληρο. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του sportal.gr, η συντριπτική πλειονότητα των «πράσινων» ήταν ασυμπτωματικοί ή με πολύ ήπια συμπτώματα. Ουσιαστικά υπάρχουν μόνο δύο που νόσησαν πιο βαριά και ένας εκ των δύο θεωρείται βασικός.

Αμφότεροι θεωρούνται αμφίβολοι, ενώ οι υπόλοιποι θα αγωνιστούν κανονικά, χωρίς φυσικά να είναι 100% έτοιμοι, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Το σίγουρο είναι ότι ο Μπαρτ Σένκεφελντ δεν θα αγωνιστεί καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να επιστρέψει λογικά στη δράση στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις