Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Καταγγέλλουν πως δέχθηκαν επίθεση στο ΣΕΦ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Επίθεση στα δημοσιογραφικά του ΣΕΦ με χτύπημα στην καρωτίδα, αλλά και “φουσκωτός” με διαπίστευση που έσπρωξε! Ένας φωτορεπόρτερ και ένας δημοσιογράφος μίλησαν για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχαν στον 5ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Για την “επίθεση” που δέχθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ μίλησαν ο δημοσιογράφος, Σπύρος Γραμμένος και ο φωτογράφος, Βαγγέλης Στόλης.

Μιλώντας στον “Σπορτ FM 94,6” ο δημοσιογράφος, Σπύρος Γραμμένος, καταγγέλλει λεκτική επίθεση αλλά και χτύπημα στην καρωτίδα και στην κοιλιά την ώρα που ήταν στα δημοσιογραφικά του ΣΕΦ.

“Κατά τη μετακίνησή μου και μέχρι να μπω στο γήπεδο δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης δεν θεωρώ ότι προκάλεσα. Μιλάμε για τον 5ο τελικό, η κατάσταση είναι έκρυθμη οπότε πρόσεχα τι έκανα. Στην τέταρτη περίοδο μόλις έβαλε τρίποντο ο Αγραβάνης εγώ ανέφερα το σκορ ως όφειλα.

Στη συνέχεια δέχθηκα επίθεση από δημοσιογράφο του Ολυμπιακού, του οποίου τα στοιχεία δεν τα γνωρίζω. Δέχθηκα κάποιες απειλές για την μετάδοση μου. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που προκαλεί, ωστόσο εγώ ζήτησα συγνώμη αν προκάλεσα. Παρ’ όλα αυτά οι απειλές συνεχίστηκαν από τον δημοσιογράφο. Με απείλησε ότι θα μου διαλύσει το μηχανισμό που είχα και απαίτησε να φύγω

“Με πλησίασε ένας κύριος γύρω στο 1.85 εύσωμος ο οποίος με προσέβαλε και με χτύπησε στην καρωτίδα”

Για να μην δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα, προσπάθησα να φύγω από το ΣΕΦ. Ο κύριος αυτός έκανε ένα νεύμα σε κάποιους οπαδούς που βρίσκονταν εκεί κοντά. Στη συνέχεια με πλησίασε ένας κύριος γύρω στο 1.85 εύσωμος ο οποίος με προσέβαλε και με χτύπησε στην καρωτίδα. Δεν έδωσα συνέχεια και κατευθύνθηκα στο γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού.

Προκειμένου να γλιτώσω γύρισα στα δημοσιογραφικά. Εκεί δέχθηκα μια κλωτσιά στο αριστερό πόδι και έχασα την ισορροπία μου. Στην συνέχεια δέχθηκα ένα χτύπημα στο μάτι το οποίο αυτή τη στιγμή έχει μαυρίσει. Δέχθηκα επίσης χτυπήματα στην κοιλιά και στο υπόλοιπο σώμα. Με βοήθησε ένας άνθρωπος να κρυφτώ σε μία αποθήκη μέχρι να εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Εν τω μεταξύ εγώ μιλούσα με το Mέσο που εργάζομαι μήπως και βρεθεί λύση από τον Παναθηναϊκό. Μετά από 30 λεπτά ήρθε και με βρήκε ο κ. Κατσίκης. Η ασφάλεια του γηπέδου πήρε τα στοιχεία μου και στη συνέχεια πήγα στα αποδυτήρια. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού πήγα στο αστυνομικό τμήμα Πειραιά και έδωσα την κατάθεση μου. Σήμερα το πρωί πήγα στην ιατροδικαστή Πειραιά. Η υπεύθυνη ιατροδικαστής έβγαλε το πόρισμα της και θα το αποστείλει στο τμήμα αθλητικής βίας.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να χτυπήσεις έναν συνάδελφο. Με τους υπόλοιπους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού δεν είχα κάποιο θέμα. Ακόμα και αν διαφωνούσαμε είχαμε μια πολιτισμένη συζήτηση” ανέφερε.

Απ’ τη μεριά του, ο φωτογράφος, Βαγγέλης Στόλης, έκανε αναφορά για.. σπρώξιμο από έναν “φουσκωτό” που είχε και διαπίστευση, την ώρα που πήγαινε προς τη φυσούνα μαζί με την αποστολή του Παναθηναϊκού, τη στιγμή της προσωρινής διακοπής του αγώνα.

““Στόλη, έρχεσαι εδώ και προκαλείς με τις φωτογραφίες σου”. Καταλαβαίνω ότι θα μου την πέσει και πάω προς τον χώρο με τους άλλους συναδέλφους”

“Ήμουν πίσω από τη γραμματεία και φωτογράφιζα την ώρα που έφευγαν οι παίκτες στη διακοπή. Ήταν και ένας άλλος συνάδελφος μαζί μου εκείνη την στιγμή. Όπως πηγαίναμε προς τη φυσούνα, έρχεται ένας με μία διαπίστευση και ένα καπελάκι για να κρύβει το πρόσωπό του και μου λέει: “Στόλη, έρχεσαι εδώ και προκαλείς με τις φωτογραφίες σου”. Καταλαβαίνω ότι θα μου την πέσει και πάω προς τον χώρο με τους άλλους συναδέλφους. Είχα και δύο φωτογραφικές μηχανές μαζί μου. Εκεί, ένιωσα ένα σπρώξιμο και έπεσα. Χτύπησα στο γόνατο και στον ώμο. Εγώ με τον Ολυμπιακό έχω πολύ καλές σχέσεις με όλα τα παιδιά. Κάθε χρόνο κάνω την επίσημη φωτογράφιση για την Ευρωλίγκα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με την ΚΑΕ. Αυτούς τους βλέπω μόνο στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Όλοι αυτοί είναι λίγο φουσκωτοί και με καπελάκι. Αυτός, με ήξερε για να με αποκαλέσει με το επίθετό μου ή κάποιος του είπε ποιος είμαι εγώ.

Στον άλλον συνάδελφο του επιτέθηκαν φραστικά και δεν τον ακούμπησαν. Αλλά, τον κυνήγησαν λιγάκι. Με την τεχνολογία που υπάρχει τώρα μπορείς να τραβήξεις από απόσταση και να τους βρεις. Αλλά, τι να πω… Είμαι επαγγελματίας τόσα χρόνια και δεν προκαλώ ποτέ… Είναι η δουλειά μου αυτή. Πάω κάθε χρόνο και φωτογραφίζω τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα. Με τα παιδιά έχουμε άριστες σχέσεις και με εξυπηρετούν σε ό,τι τους ζητήσω. Το μεγαλύτερο ψυχολογικό για μένα ήταν οι μηχανές. Αν χαλούσαν, η κάθε ζημιά θα ήταν χιλιάδες ευρώ. Το λιγότερο 2.000 ευρώ για επισκευή, αν πάθουν κάτι. Τελικά την… πλήρωσε ο αγκώνας μου… Τι να κάνουμε…” ανέφερε στον “Σπορτ FM 94,6”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε