Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Μετεγγραφικός “οργασμός”! Τα “χτυπήματα” Αγγελόπουλων – Γιαννακόπουλου

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με αμείωτους ρυθμούς κινούνται στο μετεγγραφικό παζάρι του καλοκαιριού ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός. Οι “αιώνιοι” έχουν φουλάρει… τις μηχανές τους τις τελευταίες μέρες, ολοκληρώνοντας τη μία μετεγγραφή πίσω από την άλλη.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου οι ομάδες τους να παραταχθούν πανίσχυρες τη νέα σεζόν, διεκδικώντας τους εγχώριους τίτλους και την Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός έχει ανακοίνωσει μέχρι στιγμής την απόκτηση του Γιάνις Στρέλνιεκς και του Γιώργου Μπόγρη. Πρόκειται δύο πολύ καλές κινήσεις, με τη μετεγγραφή του Έλληνα σέντερ να είναι πανέξυπνη, μιας κι ελευθερώθηκε μία θέση ξένου στη γραμμή των ψηλών, την οποία αναμένεται να καλύψει ο Κιμ Τίγι.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Γάλλο φόργουορντ, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Μπασκόνια. Ο 29χρονος άσος είναι θετικός στο να συνεχίσει τη καριέρα του στους Πειραιώτες και τις επόμενες μέρες ή και ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Τιγί θα αποτελέσει το μπακ απ του Γιώργου Πρίντεζη στη θέση “4”. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague, είχε μέσο όρο 6.9 πόντους, 3.8 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, μετρώντας μέσο όρο 19 λεπτά συμμετοχής σε 32 παιχνίδια.

Δείτε τον εν δράσει:

 Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε δύο μετεγγραφές μέσα σε 48 ώρες. Πρώτα επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας του με τον πρώην Λιθουανό γκαρντ της Ζαλγκίρις, Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελλάδα, και τη συνέχεια ανακοίνωσε και την απόκτηση του Ζακ Όγκαστ.

Πρόκειται για έναν 24χρονο εκρηκτικό σέντερ, ο οποίος έχει, μάλιστα, ελληνικό διαβατήριο. Οι “πράσινοι”, όχι μόνο ενίσχυσαν τη ρακέτα τους με την απόκτηση του ταλαντούχου ψηλού, αλλά τόνωσαν και το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ τους.

Δείτε τον Όγκαστ εν δράσει:

 Η όρεξη των φίλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει ανοίξει για τα καλά. Το σίγουρο είναι ότι τα καλύτερα έρχονται για τις δύο ομάδες, οι οποίες θα ρίξουν αρκετά λεφτά για την απόκτηση πολύ ποιοτικών περιφερειακών παικτών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε