Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ο Χουάνκαρ ζαλίζεται αλλά ο γιατρός δεν υπογράφει τραυματισμό»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ο Χουάνκαρ ζαλίζεται αλλά ο γιατρός δεν υπογράφει τραυματισμό»
Eurokinissi

Όσα ακούστηκαν στον «αέρα» τη Cosmote TV, για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ. Τι ανέφερε ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού για την γνώμη του ιατρού του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Χουάνκαρ βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, μετά από ρίψη κροτίδας στο σημείο όπου έκαναν προθέρμανση οι «πράσινοι», λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και την ισοφάριση των Πειραιωτών.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έφυγαν προς τα αποδυτήρια ενώ ακολούθησαν και οι διαιτητές του αγώνα, με το ματς να διακόπτεται για περισσότερο από μια ώρα, τους παίκτες του Ολυμπιακού να επιστρέφουν για προθέρμανση και τους φιλοξενούμενους να παραμένουν στα αποδυτήρια..

Όπως μετέδωσε η COSMOTE TV και σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού -που μετέφερε την πλευρά των “πρασίνων”- ο Χουάνκαρ ζαλίζεται και δεν ακούει, λόγω της κροτίδας που δέχθηκε. Για το λόγο αυτό μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο γιατρός του αγώνα -όπως αναφέρθηκε- άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση που ανέφερε ότι ο ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να αγωνιστεί και πλέον αναφέρει ότι ο Χουανκαρ είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός ζήτησε εγγράφως τη γνωμάτευση από τον γιατρό του αγώνα, ώστε να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις