Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι για τα πλέι οφ της Super League

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός στο Φάληρο για τα πλέι οφ της Super League.

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς τον Κώστα Φορτούνη στην αρχική ενδεκάδα του, καθώς ο Μεντιλίμπαρ επέλεξε να παίξει με σύστημα 4-4-2 και τους Ναβάρο κι Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Ροντινέι, Κάρμο, Μπιανκόν, Ορτέγκα, Έσε, Όρτα, Μασούρα, Ποντένσε, Ναβάρο, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Γιόβετιτς, Κίνι, Άμπι, Ντόη.

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, με τον Ακαϊντίν να παίρνει φανέλα βασικού στην άμυνα, δίπλα στον Αράο.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας, Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο του τριφυλλιού είναι οι: Λοντίγκιν, Ζέκα, Σπόραρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα